Evenemangsbannerbild

Rhapsody in Rock

 Efter över två decennier av magiska ögonblick, bjuder Robert Wells in till en oförglömlig upplevelse med Rhapsody in Rock i Dalhalla. Under en helg fylld av fantastisk musik och otroliga artister så utlovas tre enastående kvällar där ingen är den andra lik. Med en imponerande ensemble av dansare och orkester, spektakulära fyrverkerier, och en parade av stjärngäster och specialinbjudna, är detta mer än bara en konsert – det är en fest för själen, inspirerad av den brittiska "PROMS". Med ett rekord av 1,95 miljoner åskådare i Skandinavien och hela 55 utsålda shower i Dalhalla, fortsätter Rhapsody in Rock att vara ett historiskt fenomen. Letar du efter biljetter till Rhapsody in Rock? Finns det aktuella evenemang så har vi nästan alltid biljetter tillgängliga. Biljetterna säljes nämligen i andrahand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Rhapsody in Rock

Evenemang med Rhapsody in Rock Kommande evenemang

12julfre

12julfre
Rättvik

Plats Dalhalla
Evenemang Rhapsody in Rock
Tid 20:00
13jullör

13jullör
Rättvik

Plats Dalhalla
Evenemang Rhapsody in Rock
Tid 20:00
14julsön

14julsön
Rättvik

Plats Dalhalla
Evenemang Rhapsody in Rock
Tid 19:00

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date