Kontakta oss

Frågor och svar

Vad händer om mitt evenemang blir inställt / körs utan publik?

I enlighet med våra köpvillkor (läs fullständiga köpevillkor här) så uppgår ersättningen av biljettpriset till face-value av biljetten, dvs det pris som arrangören satt på biljetten, detta i de fall som återbetalning sker från arrangörens sida. Vi återbetalar hela den summa som återbetalas från arrangören för era biljetter.

 

Behöver jag en ny biljett ifall mitt evenemang flyttas?

Till nästan alla evenemang som flyttas fram i tiden, utan att evenemanget byter arena, så förblir de gamla biljetterna giltiga till det nya datumet. I undantagsfall så informeras ni alltid om detta via e-post.

 

Varför står det ett annat namn på min biljett?

Evenemangsbiljetter.se är ett andrahandsombud, vilket innebär att den tryckta informationen som står på biljetten såsom namn, pris, bokningsnummer och mailadress m.m. tillhör den kund som bokade biljetten hos förstahandsombudet. Detta är ingenting som påverkar äktheten på biljetterna och vi garanterar att köpta biljetter hos oss ger er tillträde till evenemanget. I Sverige är det ytterst få evenemang som har personliga biljetter, till de evenemang som dock väljer att att ha personliga biljetter så kräver vi att personen som vi köpt in era biljetter ifrån uppdaterar namnet på era biljetter hos arrangören. I de fall då ni köpt biljetter till ett sådant evenemang, så kommer era biljetter att levereras med ert namn tryckt på biljetten.

Varför står det ett annat pris på biljetterna än det pris jag har betalat?

Evenemangsbiljetter.se är ett andrahandsombud och priset hos oss kan därför vara billigare eller dyrare än det pris som står på biljetten. Detta påverkar naturligtvis inte biljetternas giltighet.

När får jag mina biljetter?

Köpta biljetter skickas till din e-post och leverans sker normalt inom 14 arbetsdagar (naturligtvis sker leverans mycket snabbare vid evenemang som äger rum i närtid). Det kan ibland ske att våra e-post hamnar i kunders skräppost. Ifall ni inte hittar biljetterna i er inkorg eller skräppost inom 14 dagar efter er beställning så ber vi er att kontakta oss. I sällsynta fall kan leveransen dröja fram till och med tio dagar innan evenemanget.

 

Jag har inte fått någon bokningsbekräftelse?

Bokningsbekräftelsen skickas till din e-post direkt efter genomfört köp. Det kan ibland ske att våra e-post hamnar i kunders skräppost. Ifall ni inte hittar bokningsbekräftelsen så ber vi er att kontakta oss.

Kan jag ångra mitt köp, finns ångerrätt?

Distansavtalslagen angående ångerrätt gäller inte på biljettköp och därmed finns heller inget öppet köp/ångerrätt/bytesrätt på biljetter i Sverige.

 

Hur vet jag att mina biljetter är äkta och giltiga?

Evenemangsbiljetter.se har 100% äkthetsgaranti på samtliga biljetter som köps via oss.

 

Kan jag sälja mina biljetter till er?

Vi köper årligen in tusentals biljetter av privatpersoner, sponsorer och företag till mängder av olika evenemang. Önskar ni sälja era biljetter till oss, vänligen fyll i formuläret som ni finner på denna sida.

 

Finns du inte svar på din fråga ovan? Vänligen kontakta oss på [email protected]. Gäller er fråga en befintlig beställning så ber er att kontakta oss från samma e-post som ni använde vid ert köp. Vi ber er även att inkludera ert beställningsnummer (startar med en "#") för att vi ska kunna hjälpa er med befintliga beställningar.