Evenemangsbannerbild

André Rieu

André Rieu är en av världens mest populära liveartister och är känd för sina energifyllda och glädjefyllda framträdanden. Den värlsberömde hollänska violinisten och dirigenten kommer till Göteborg fredagen den 14 juni 2024 för att förtrolla Scandinaviums publik. Till konserten tar Rieu med sig sin 60-manna Johann Strauss-orkester, bländande ljusshower och påkostade kostymer - detta är definitivt en kväll som ni inte vill missa. Passa på att boka era biljetter redan idag! Speciell gäst på den här turnén är 15-åriga Emma Kok, tjejen som blev känd för sin tolkning av "Voilà," den franska Eurovision Song Contest-låten av Barbara Pravi. Letar du efter biljetter till André Rieu? Finns det aktuella evenemang så har vi nästan alltid biljetter tillgängliga. Biljetterna säljes nämligen i andrahand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

André Rieu

Evenemang med André Rieu Kommande evenemang

14junfre

14junfre
Göteborg

Plats Scandinavium
Evenemang André Rieu
Tid 19:30

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date