Evenemangsbannerbild

Nour El Refai

Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter har premiär i hemstdan Lund den 12 september 2023, därefter åker Nour ut på en omfattande Sverigeturné som besöker mängder av olika teatrar och konserthus. Det är fyra år sedan komikern senast var ute på turné och nu väntar vi med spänning på standupföreställningen som kommer att bjuda på pricksäkra skämt, högt tempo och aktuella referenser. Letar du efter biljetter till Nour El Refai? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Nour El Refai

Evenemang med Nour El Refai Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Nour El Refai.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Nour El Refai finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date