Evenemangsbannerbild

Skrot, Hopp och Kärlek

Stig in i världen av "Skrot, hopp och kärlek" – en explosiv komediföreställning signerad Pär Nymark och Mikael Riesebeck. I denna rockabilly-buskis, får du möta den galna raggarfamiljen i de halländska skogarna, där stålkam, brylkräm och hembränt är vardagsliv. Med Annika Andersson, Mikael Riesebeck, Bertram Heribertsson och Jojje Jönsson i frontlinjen, bjuds du på en hysteriskt rolig föreställning som är årets absoluta skrattfest. Följ med på en turbulens av kulturmöten, oväntade romanser och knasiga situationer. "Skrot, hopp och kärlek" är en humorbomb som du inte vill missa – en explosiv mix av skratt och underhållning som garanterat lämnar ett oförglömligt intryck!

Letar du efter biljetter till Skrot, hopp och kärlek? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Skrot, Hopp och Kärlek

Evenemang med Skrot, Hopp och Kärlek Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Skrot, Hopp och Kärlek.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Skrot, Hopp och Kärlek finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date