Evenemangsbannerbild

Lazarus - En musikal av David Bowie

Upplev David Bowies sista mästerverk i en unik musikalisk resa – "Lazarus". Nu för första gången i Sverige med en enastående ensemble inklusive Linus Wahlgren, Tove Styrke, Simon J Berger med flera. Följ med in i en poetisk och ikonisk värld av musik och scenkonst, där Bowies odödliga klassiker som "Heroes" och "Changes" smälter samman med låtar skrivna speciellt för musikalen. Utforska teman som åldrande, längtan och mänsklighet i denna gripande tolkning av David Bowies sista kreativa gärning. "Lazarus" är inte bara en musikal – det är en känslomässig och konstnärlig resa som kommer att beröra ditt hjärta och själ. Missa inte denna unika teaterupplevelse som hyllar en legend. Letar du efter biljetter till Lazarus? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Lazarus - En musikal av David Bowie

Evenemang med Lazarus - En musikal av David Bowie Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Lazarus - En musikal av David Bowie.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Lazarus - En musikal av David Bowie finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date