Evenemangsbannerbild

Anakronisterna

Anakronisterna är en föreställning av och med Per Andersson, Claes Eriksson & Andreas T Olsson. Dessa tre herrar bjuder med dig på en föreställnings som du inte visste fanns, med stöd av defintitionen av anakronism. Bland annat kommer herrarna att bjuda på ett nedslag i samtiden där formen av nedslagen är anakronistiska, alltså såväl sång, sketcher, monolog, de klassiska revybyggstenarna. Det innehållsmässiga är så rykande färskt och till och med så "up to date" att inget av det ännu hänt. Letar du efter biljetter till Anakronisterna? Finns det aktuella evenemang så har vi nästan alltid biljetter tillgängliga. Biljetterna säljes nämligen i andrahand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Anakronisterna

Evenemang med Anakronisterna Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Anakronisterna.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Anakronisterna finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date