Evenemangsbannerbild

The 1975

Med en unik kombination av framåtblickande musik, hängivna fans och en estetik som ingen annan, har The 1975 etablerat sig som ett av vår tids mest definierande band. Deras musik är lika medryckande som den är meningsfull, och deras liveframträdanden är inget mindre än legendariska. Har du sett deras otroliga scenbygge på sociala medier? Har du hört talas om hur bandet levererar varje ton med precision? Eller hur Matt Healy äger scenen som den rockstjärna han är? Nu har du chansen att uppleva allt detta live! Den 8 mars 2024 intar The 1975 scenen på Tele2 Arena i Stockholm med sin omtalade ’Still… At Their Very Best’-turné. Detta är en konsert du inte vill missa. Boka dina biljetter nu och var med när musikhistoria skrivs. Välkommen till en kväll du sent kommer att glömma!

The 1975

Evenemang med The 1975 Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med The 1975.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med The 1975 finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date