Evenemangsbannerbild

Rod Stewart

Sätt fart på sommaren 2024 med en oförglömlig musikupplevelse! Den legendariska artisten Rod Stewart kommer till Sverige för två exklusiva konserter. Med sin karismatiska närvaro och tidlösa hits kommer han att trollbinda publiken och skapa minnen för livet.

 

Först ut är Göteborg, där han kommer att uppträda på det ikoniska Scandinavium den 6 juni. En perfekt kväll att njuta av hans klassiska melodier och känna pulsen av staden. Bara två dagar senare, den 8 juni, kommer han att inta scenen på Tele2 Arena i Stockholm. En arena som kommer att fyllas med energi, passion och den unika stämning som bara en Rod Stewart-konsert kan erbjuda. Letar du efter biljetter till Rod Stewart? Finns det aktuella evenemang så har vi nästan alltid biljetter tillgängliga. Biljetterna säljes nämligen i andrahand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Rod Stewart

Evenemang med Rod Stewart Kommande evenemang

06juntor

06juntor
Göteborg

Plats Scandinavium
Evenemang Rod Stewart: One Last Time
Tid 19:30
08junlör

08junlör
Stockholm

Plats Tele2 Arena
Evenemang Rod Stewart: One Last Time
Tid 19:30

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date