Evenemangsbannerbild

Lewis Capaldi

Efter sommarens succé på Lollapalooza i Stockholm så är arrangören nu glada att kunna meddela att Lewis Capaldi återvänder till Sverige nästa år. I 12-årsåldern inledde han sin musikarriär med att sjunga på pubar i Glasgow. Nu är det betydligt större secener som väntar. Den 5 mars 2023 intar Lewis Capaldi Avicii Arena i Stockholm. Detta är en konsert som ni inte vill missa!

Letar du efter biljetter till Lewis Capaldi? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Lewis Capaldi

Evenemang med Lewis Capaldi Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Lewis Capaldi.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Lewis Capaldi finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date