Evenemangsbannerbild

En kväll för LeMarc

I samband med Peter LeMarcs 65-årsdag i oktober släpptes biljetterna till en hyllningskväll i hans ära på Cirkus. Biljetterna tog slut på mindre än  två minuter och tusentals personer stod i kö för att köpa biljetter. På allmän begäran och för att möta det stora intresset så har arrangören nu flyttat konserten till Tele2 Arena. Arenan kommer att skärmas av så att det i arenan skapas en intim konsertscen med sittplatser för 13 000 besökare. Missa inte när vänner, kollegor och ny generation popstjärnor tackar LeMarc för musiken och inspirationen. Biljetterna lär sälja snabbt, se till att boka era biljetter redan idag!

En kväll för LeMarc

Evenemang med En kväll för LeMarc Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med En kväll för LeMarc.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med En kväll för LeMarc finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date