Evenemangsbannerbild

Ed Sheeran

Ed Sheeran kommer till Stockholm och Strawberry Arena (fd Friends Arena) den 23 augusti 2025 för att bjuda publiken på en fantastisk konsertupplevelse. Räkna med nya hits och gamla favoriter, allsång och glädje, kärlek och värme. Kanske blir det rentav en och annan tår. Oavsett om du har sett Ed Sheeran live tidigare eller inte, får du bara inte missa honom i augusti 2025! Biljetterna till konserten är personliga och personen vars namn ni anger vid beställningen behöver närvara vid evenemanget, så ifall ni tänker ge bort biljetter i present så ber vi er att ange mottagarens namn när ni genomför beställningen. Vi har inget samarbete med artist, arena, arrangör eller annan aktör som står bakom detta evenemang, utan vi är en fristående aktör som säljer biljetter i andra hand. Till detta evenemang så kräver vi att samtliga av våra leverantörer levererar biljetter till köparen i dennes namn, allt för att säkerställa att köparen ges tillträde till evenemanget.

Ed Sheeran

Evenemang med Ed Sheeran Kommande evenemang

22augfre

22augfre
Stockholm

Plats Strawberry Arena (Fd Friends Arena)
Evenemang Ed Sheeran
Tid 18:30
23auglör

23auglör
Stockholm

Plats Strawberry Arena (Fd Friends Arena)
Evenemang Ed Sheeran
Tid 18:30

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date