Evenemangsbannerbild

Billie Eilish

Är du redo för en musikalisk upplevelse som kommer att skaka om dina sinnen? Förbered dig på att uppleva Billie Eilish som du aldrig sett henne förut när hon tar sin globala turné till Stockholm den 23 & 24 april 2025. Dessa två exklusiva shower erbjuder chansen att uppleva Eilishs dynamiska framträdanden och otroliga musikaliska talang på nära håll.

Billie Eilish är inte bara en Grammy-belönad artist – hon är en kulturell ikon känd för sina djärva och uttrycksfulla låtar som rör sig fritt mellan pop, elektronisk musik och indie. Varje framträdande är mer än bara en konsert; det är en intensiv audiovisuell upplevelse som kombinerar visuell konst med emotionell och kraftfull musik. Förvänta dig inget mindre än en explosion av kreativitet och känslor när du ser henne live. Biljetterna för dessa mycket eftertraktade föreställningar kommer att säljas snabbt. Det här är din chans att vara en del av historien och se en av vår tids mest inflytelserika artister live. Säkra din plats på Billie Eilishs turné och var redo att bli förtrollad av de föreställningar som definierar en generation.

Billie Eilish

Evenemang med Billie Eilish Kommande evenemang

23aprons

23aprons
Stockholm

Plats Avicii Arena (fd Globen)
Evenemang Billie Eilish
Tid 19:00
24aprtor

24aprtor
Stockholm

Plats Avicii Arena (fd Globen)
Evenemang Billie Eilish
Tid 19:00

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date