Evenemangsbannerbild

Henrik Schyffert

Henrik Schyffert, en av Sveriges mest älskade komiker, tar med dig på en resa tillbaka till standupens rötter med sin nya föreställning "Schyffert Forever". Inspirerad av den legendariska Iggy Pop och hans "Lust for Life", har Henrik hittat tillbaka till det som gör standup så speciellt: enkelheten, glädjen och skrattet. Glöm komplicerade skämt om samtidens problem. Med "Schyffert Forever" får du en timme av ren, okomplicerad humor. Det handlar om att få folk att skratta, att sprida glädje och att njuta av livets enkla nöjen. Så varför inte ge dig själv en kväll av skratt och glädje? Kom och upplev magin när Henrik Schyffert får hela rummet att vika sig av skratt med sina skämt. Det är en upplevelse du inte vill missa!

 

Letar du efter biljetter till Henrik Schyffert? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Henrik Schyffert

Evenemang med Henrik Schyffert Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Henrik Schyffert.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Henrik Schyffert finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date