Evenemangsbannerbild

Edvin Törnblom

Bögen är lös (i magen) är en humoristisk show där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Bögen är lös (i magen) är en extravagant hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton, Britney Spears och alla tokiga kvinnor som format Edvin till den han är. Förbered er på en storslagen show! Letar du efter biljetter till Edvin Törnblom? Vi har nästan alltid biljetter tillgängliga till kommande evenemang. Biljetterna säljes i andra hand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Edvin Törnblom

Evenemang med Edvin Törnblom Kommande evenemang

Inga evenemang tillgängliga

Var först med att få reda på nya evenemang med Edvin Törnblom.

Fyll i din mailadress för att få ett mail när nya evenemang med Edvin Törnblom finns tillgängliga.

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date