Om oss

Evenemangsbiljetter.se drivs av företaget Biljettkungen AB (org.nr. 559077-3809), vilket är ett registrerat företag med F-skattesedel.

Vi erbjuder dig som konsument en biljettförmedling för de mest attraktiva nöjes- och sportevenemangen.Vi strävar alltid efter att erbjuda marknadens bästa villkor, det bästa priset och den allra bästa servicen.

Våra priser varierar och grundar sig efter hur utbudet och efterfrågan ser ut för respektive evenemang. Vi rekommenderar alltid konsumenten att jämföra priserna hos arrangören innan man genomför ett köp.

Vår affärsidé bygger på att samla mängder av olika arrangörers evenemang på en och samma hemsida, alltså på evenemangsbiljetter.se.

Idag finns det hundratals evenemang tillgängliga för bokning på vår hemsida - och vi adderar hela tiden nya evenemang. Detta är något som uppskattats av marknaden och helt klart varit en bidragande anledning till vår framgång.

Vi rekommenderar alltid kunden att köpa sina biljetter i så god tid om möjligt, detta för att säkerställa så att biljetterna inte tar slut. Ifall ett evenemang är slutsålt så kan du höra av dig till oss. Vi lovar att försöka hjälpa dig.