Evenemangsbannerbild

Hooja

Ända sedan det att Hooja slog igenom 2021 med ”Donkey kong” har de gått från klarhet till klarhet. Med 230 miljoner streams och totalt 14 låtar på Spotifys topp 50 i bagaget fortsätter triumftåget för Hooja även under 2024. Det är nu klart att Hooja under sommaren 2024 kommer att göra ett antal konserter och biljetterna till konserterna förväntas vara mycket eftertraktade. Se till att boka era biljetter redan idag för att säkerställa att ni är på plats för att se Hooja live på scen under sommaren 2024. Letar du efter biljetter till Hooja? Finns det aktuella evenemang så har vi nästan alltid biljetter tillgängliga. Biljetterna säljes nämligen i andrahand och priset kan därför vara högre än arrangörens ordinarie pris.

Hooja

Evenemang med Hooja Kommande evenemang

27juntor

27juntor
Västerås

Plats Västerås Cityfestival
Evenemang Hooja
Tid 18:00
29junlör

29junlör
Luleå

Plats Södra Hamnplan
Evenemang Hooja
Tid 18:00
23jultis

23jultis
Borgholm

Plats Borgholms Slottsruin
Evenemang Hooja
Tid 18:00
25jultor

25jultor
Rättvik

Plats Dalhalla
Evenemang Hooja
Tid 20:00
03auglör

03auglör
Stockholm

Plats Skansen
Evenemang Hooja
Tid 19:30

Hitta ditt nästa evenemang

Search Rafiki

Hitta evenemang

På vår hemsida kan du bläddra bland hundratals evenemang. Du kan finna evenemangen genom kategorierna eller via sökfunktionen.

Köp biljetter

När du har hittat ditt evenemang väljer du önskade biljetter. Vi har information på evenemangssidorna gällande de tillgängliga biljettkategorierna.

Event Pana
Music Festival Rafiki

Njut av showen

När du har genomfört ditt köp så kan du börja se fram emot ditt evenemang. Vi levererar dina biljetter i så god tid innan evenemanget som möjligt.

Missa inte de senaste evenemangen!

Prenumeranter får information om nya heta evenemang först av alla

Keep Up To Date